Försäljning Kedjehus, Bukovac, Novi Sad, Serbien, 22 Augusta

Försäljning - Cod. 31278

  • Typ: Kedjehus
  • Område: 220 m²
  • Antal rum: 7
  • Våning: 3

Vi säljer vår vackra och rymlig familj hemma i Bukovac, cirka 15 minuters bilresa från Novi Sad i Serbien. Den trevåningshus erbjuder en fri utsikt över tak och fält till nationalparken Fruska Gora. Bukovac är en nästan naturlig förorten Novi Sad med shopping, en grundskola, dagis och vårdcentral. Den offentliga busshållplatser bara 5 minuter.
Trappan, entrén och första våningen renoverades trä look nyligen med vackra kakel. Ett rum på bottenvåningen används som en källare och tvättstuga. I vardagsrummet / kök, badrum med badkar och ett sovrum och en panorama balkong och tillgång till terrassen ligger på första våningen. Från balkongen eller i vardagsrummet på första våningen kan du njuta av den underbara solnedgången över Vojvodina. På övervåningen laminat läggs och har 3,5 rum och en liten balkong. Utrymmet under taket öppnades med en modern galleri och utrustade med kvalitet Velux takfönster.
upphettas på vintern med gas centralvärme, har det andra skiktet även en kakelugn, som lätt värmer hela golvet.
Från den täckta terrassen med utsikt över hotellets egna ekologiska trädgård och fruktträd dagen med familj och vänner kan njuta av. En sten grill (vi också använda det för rökning) finns också.
Det finns en privat parkering för två bilar utanför fastigheten.
I köket på första våningen är fullt utrustat med kylskåp, gasspis och spis, och en ny diskmaskin och i priset på huset ingår. Kabel-TV och H-DSL / telefon finns.
Eftersom tillgängligheten av yrkesmässiga skäl är begränsad, kontakta oss om du är intresserad och / eller frågor via e-post med ditt telefonnummer. Vi ringa tillbaka så snart som möjligt. Flytten datum är förhandlingsbart, men inte före oktober.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB