Försäljning Lantgård, Novi Sad, Vojvodina, Serbien, S. Dimitrijevica

Försäljning - Cod. 31743

  • Typ: Lantgård
  • Område: 130 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 0

Hus i Sajkas, 20 minuter från Novi Sad. Tomtstorlek är 15 tunnland och 112 m2 (lite mer än 1600 m2). Framför huset av 130 m2, en stor fontän med bron och ön, som är planterade körsbär, Saleta med Izidane grill, vilket är storleken på 140x70 cm, en plats för pool, fontän och börja grunden och väggar av ett annat hus storleken på 12x7 m ( görs av den första panelen, så att den kan användas för andra ändamål, nya fundament och väggar byggd på den plats där de redan var föremål, så att utkastet till fastigheten inte ändras och inte kräver ändring av planen objektet). I den andra delen av tomten är en stor fruktträdgård och trädgård. Bredden av mark är 17 m och det finns en separat ingång för bilen. Framför huset planterade lindarna, som gör en fin nyans. Väggarna är mycket tjocka, så det finns inget behov av luftkonditionering. Gården är full av grönska, lugn och ro. Många blommor, frukter (hasselnötter, aprikos, kvitten, hallon, björnbär, körsbär, fläder, vindruvor), lukten av frukt och sorlet av vattnet ...
Huset består av 3 mycket stora sovrum, ett mindre rum, är köket en separat och nytt, skräddarsytt, är badrummet stor och varmvattenberedare är placerad i skafferiet, så att estetiska spelar ingen roll i badrummet. Det finns två ingångar, fram och bak, genom köket. Hälften av huset är en äldre byggnad, en del där det finns ett rum, matsal, kök, badrum, hall och förråd byggdes nya och allt är under samma tak. Köket är helt nytt.
Fastigheten är registrerad, som ägs 1/1, vatten, telefon, internet, IPTV. Kostnaderna är mycket låga, eftersom det finns kostnader för IT som i lägenheter, och bra värmeisolering på grund av de tjocka väggarna. Vid 3, 4 minuters promenad från huvudgatan och bussar. 6 minuters promenad till dagis, skola, post, 3 apotek, 4 stormarknader (Idea, Percy x3, TSV, cocktail x2), flera mindre affärer, butiker, 2 slaktare, fyra bagare, 4 frisörer, restauranger, barer. . . allt är mycket nära. Gator rengjordes, med vackra gatubelysning, trottoarer och nya bänkar och två nya lekplatser för barn. Byggandet av ett köpcentrum, en plan och ett äventyrsbad.
Priset kan variera beroende på om huset säljs tillsammans med alla de saker eller inte. De flesta av de saker inte är äldre än tre år.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB