Försäljning 4:a, Vracar, Belgrade, Serbien, Prote Mateje

Försäljning - Cod. 31680

  • Typ: 4:a
  • Område: 113 m²
  • Antal rum: 3.5
  • Våning: 1

Exceptionell lägenhet i Vracar, 113m2, på första våningen, inlämnad 96m2, perfekt lätt delbar i två bostäder jedinice.Topla rekommendationer.
Ursprungligen Lounge lägenhet i Vracar, Prote Mateje i delen mellan kronan och Njegoš gator med helrenoverad schema med byte av alla installationer, bearbetning av golv, väggar och tak. Snickeri är en autentisk och återställas. Tjocka fasadväggar gör lägenheten svalt på sommaren och varmt på vintern. Lägenheten har två sovrum separata enheter, alla med eget badrum. Stan lätt kan få ett tredje sovrum om det behövs. Lägenheten är den enda på golvet. Det finns två entrédörrar varav en är ingången till pretvorean
med en garderob. Alla rum, badrum och kök har fönster och naturlig ventilation. Comfortable trädkantade, fem minuters promenad från blomster torget, Kalenic marknaden, förskolor, grundskolor Vladislav Ribnikar och Sveti Sava, tredje, femte och fjortonde Belgrade High School, högskolor, apotek, kliniker, flera stormarknader och andra. Andra parkeringsplatser, inga problem med parkering på gatan. Lägenheten renoverades senast för fem år sedan. Golv gjorda av massiv ek golv, lyx tapeter, inbyggda garderober, modern belysning. Centralvärme med möjlighet att byta till centralvärme med egen panna som användes före införandet av CG. Alla rum är luftkonditionerade. Byggnaden är mycket trevligt rena och tysta, GF + 4 från 1937 till mernernim entré, med grön gemensam innergård och hiss.
Denna egenskap kan vara ditt bästa val!

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB