Försäljning 2:a, Backa Topola, Vojvodina, Serbien, Nikole Tesle 4/3, Krivaja, Backa Topola, Vojvodina, Serbia

Försäljning - Cod. 42538

  • Typ: 2:a
  • Område: 59 m²
  • Antal rum: 2.5
  • Våning: 3

Rymlig lägenhet i pittoreska omgivningar som kommer med serbisk residens

Om du är en naturälskare och njuter av det fridfulla livet i en pittoresk by, så är detta definitivt något för dig. Här kan du njuta av lyxen att bo bland naturen och bekvämligheten av ett modernt liv. Sjön, skogen, butiken, posten, skolan och busstationen ligger alla några minuters promenad bort. Och den närmaste staden ligger bara 10 km bort som har en större sjö. Den berömda turiststaden Subotica ligger 30 minuters bilresa bort. Den näst största staden Novi Sad ligger bara 60 km bort.

Fastigheten är friköpt. Du kan enkelt få ett uppehållstillstånd i Serbien för att äga en fastighet och du kan ta med din familj. Serbien är ett EU-kandidatlän och förväntas gå med i unionen 2025 så att du kan bli EU-invånare med detta drag. Hjälp med att ansöka om uppehållstillstånd kan ordnas.

Lägenheten har två sovrum, en hall, ett kök och ett badrum. Det finns tillräcklig belysning för varje utrymme i lägenheten. Mattytan är 59m². De två sovrummen, köket och badrummet är alla rymliga. Och det finns en garderob vid entrén. Köket är utrustat med integrerade skåp, spis, ugn etc. Och det finns skafferi och balkong. Interiören målades nyligen. Det finns även en källare. Priset är 28 000 EUR inklusive vissa möbler och vitvaror och den är inflyttningsklar.

Serbien är ett säkert land som värdesätter personlig och ekonomisk frihet. Serbier är också ganska trevliga och vänliga.

Serbien är en riktig gränsinvesteringsdestination och har stor investeringspotential. Det finns gott om billig engelsktalande arbetskraft. Dessutom beviljar regeringen olika subventioner till utländska investerare.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB