Försäljning Företag, Šabac, Šabac, Serbien, Svileuva

Försäljning - Cod. 43321

  • Typ: Företag
  • Område: 300 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: Prizemlje

Exklusivt erbjudande! Jag säljer ett byggnadskomplex i staden Svileuva, byggt i den grundläggande funktionen av en etno-by, med en landyta på 3 hektar, bara 3 km från Koceljeva och huvudvägen Valjevo-Šabac. Bredvid komplexet, på ett avstånd av 200 meter, passerar asfaltvägen L-1, som representerar en tvärtrafikförbindelse mellan motorvägen Valjevo-Šabac och motorvägen Ub-Šabac, till vilken den är direkt ansluten via en tillfartsväg ägs av offentlig belysning, med dekorativ rad av vintergröna träd på båda sidor. Komplexets avstånd från Belgrad är cirka 70 km, från Novi Sad 100 km och från Valjevo och Šabac 30 km vardera. Komplexets geografiska läge ligger på en plats som anses vara en klimatkurort på grund av det höga antalet soltimmar per år, mötet mellan olika klimatströmmar, det milda och behagliga klimatet och den höga ozonhalten i luften. Närheten till floden Tamnava bidrar ytterligare till platsens attraktionskraft.

Komplexet representerar en unik rumslig enhet, bestående av en centralt belägen huvudbyggnad, fyra separata, rumsligt fördelade bostadshus och en separat byggnad som används för att torka, baka kött och bröd och laga mat på traditionella serbiska sätt. I huvudbyggnaden finns ytterligare en stor svit, en central hall, sanitet, en stor täckt sommarterrass, ett kök, plats för kylrum, förråd och pannrum. Vart och ett av lägenhetshusen har ett rymligt badrum och en täckt sommarterrass. Den totala ytan av de byggda objekten är ca 300m2. Alla byggnader är utrustade med infrastruktur och sammankopplade med interna kommunikationsvägar, byggda i en kombination av natursten och betong. Denna kombination skapade en fontän, en central fontän och en central sommarplatå i skuggan av tvåhundraåriga lindar. En speciell attraktion är den grävda brunnen, som kännetecknas av vatten av exceptionell kvalitet och stor kapacitet.

Det nuvarande tillståndet för byggnadsarbeten på anläggningar för familje- och organiserad gruppturism, i enlighet med den potentiella köparens personliga önskemål och idéer, möjliggör enkel anpassning av komplexet till dess huvudändamål eller dess omvandling till:

Sport- och fritidsläger med byggande av sport- och fritidsanläggningar (simbassänger, idrottsplatser)
Multifunktionella läger (skolor i naturen, utbildningsläger, anordnande av familje- och gruppfester, anordnande av seminarier och kongressturism, jaktturism)
ett centrum för boende, vård och assistans för äldre m.m.

Även med hänsyn till den tillgängliga markytan finns det en möjlighet för natur- och ridsportälskare att göra om anläggningen till en enskild ranch med ridhus, ridskola eller liknande

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB